Frans Hesselberth
Een pintje pakken. Na zo'n 18 km van Saint- Severin naar Huy te hebben gelopen hebben we er dorst van gekregen en moet de vochtvoorraad worden aangevuld.
Blik op het Maasdal richting Huy. Even buiten Huy volgen we het jaagpad langs de Maas. Als we achterom kijken schieten we dit mooie plaatje van de Maasvallei
Even op frissen.   Joke neemt even een verfrissende duik in de Maas.  
Blad 1 Blad 3
Het Jaagpad langs de Maas Het is een heerlijke wandeling langs de Maas, zo af en toe een briesje en dat is best wel nodig het is behoorlijk warm.
Een wat rare slaapplaats. In Huy zelf was geen slaapplaats vrij dus moesten we nog ca. 2,5 km lopen naar de enige en wat vreemde camping. (zie volgende foto)
Slapen naast een kern- centrale De camping waar wij de nacht doorbrachten staat naast de kerncentrale van Huy.
Het was vrouwtje van Huy Toen we de volgende morgen richting Andenne liepen, zagen we dit leuke beeld met waterpartij. Op de volgende foto is goed te zien wat er in de wasmand zit.
Het dorpje Villers-le-Temple Dit dorpje is bekend vanwege de bij de kerk gelegen commanderij van de Tempeliers. De grafsteen van Commandeur Gerard de Villers is te vinden in de kerk.
Uitzicht over de Maas Vanaf de "Pont Roi Baudquin" kijk je uit over de Maas, met linksboven de citadel van Huy.
Tijd voor een bakkie!!! In de buurt van het dorpje "Les Gottes" maken we eerst een lekker bakkie. Voordat we verder lopen richting Huy.
De Via Mosana van Visť naar Namen
Aankomst in Huy Door een van de poorten van het in de 7e eeuw gestichte Huy, lopen we de stad in.
Het kind in de wasmand. Als je even goed kijkt bij de wasmand dan zie je het kind van het wasvrouwtje!