Frans Hesselberth
De Sahara Ook in Overijssel heb je een Sahara, daar hoef je niet voor naar Afrika. Het ligt op de zuidelijke Vechtoever, even onder Ommen.
Kamperen bij de boer Een schitterend plekje bij de Dochterense Brug. Achter de boerderij een trekkersveldje met schuilhut.
Rust hier wat!!! Tijdens het beklimmen van de "Duivelsberg" staat halverwege een boomstronk in de vorm van een stoel, met het opschrift "Rust wat".
Een veldboeket Op weg naar de St. Jansberg komen we dit schitterende veldboeket tegen.
Wat een dorst!!!   In Gennep even onder de pomp om je dorst te lessen. Maar je kunt beter op het terras er tegenover gaan zitten met een biertje, want de pomp staat droog.  
Op het pontje naar Millingen aan de Rijn In Millingen aan de Rijn overnachten we bij vrienden die een schitterend pension hebben waar wij tijdens de 4daagse ook verblijven.  
Blad 1 Blad 3
Dit kan gelukkig nog!! Bij een boerderij bij de Bolksbeek stond deze kist met versnaperingen. Zomaar onbeheerd! Je neemt wat je wilt en stopt het geld in een aanwezig trommeltje. Vertrouwen bestaat nog!!!!!
Het Pieterpad
Het Bergherbos Even na Doetinchem richting Hoog Elten lopen we door het prachtige heuvelachtige Bergherbos.  
Een holleweg op de St. Jansberg. Zuidelijk van Groesbeek wandelen we over de St. Jansberg. Een prachtig stukje bos, waar je moet klimmen en dalen.
Even iets opfrissen Een pomp in het bos even onder Nieuwebrug richting de Archemerberg. (geen drinkwater)
Net één grote Boom Even voor Holten lopen we door een laantje met bomen dat op afstand net één grote boom lijkt.
Het tuinhuisje bij Annie en Toon Dit is tijdens de 4daagse meestal ons onderkomen. Heel romantisch!!